Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@07:53:02 GMT

جزئیات توزیع و قیمت کالاهای اساسی نوروزی اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۶۲۰۰۶

جزئیات توزیع و قیمت کالاهای اساسی نوروزی اعلام شد

پول‌نیوز - در ایام نوروز مرغ منجمد با نرخ 6200 تومان، تخم مرغ شانه ای 12 هزار و 600 ، گوشت گوسفندی شقه ای 33 هزار و برنج هندی 2600 تا 5600 تومان توزیع می شود

روزهای پایانی سال فرا رسید و دغدغه برای خرید کالا بیشتر شد. طی روزهای اخیر قفل شدن خیابان‌ها، ازدحام جمعیت و انواع و اقسام‌ها حراجی‌ها شمارش معکوس، شروع سال جدید را خبر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال برخلاف سال‌های گذشته خبری از گرانی نیست. چرا که قیمت‌ها از مدت‌ها پیش افزایش یافته بود و اکنون مردم بواسطه حراجی‌ها سراغ خرید کالا رفته‌اند.

 اکثر کالاها در روزهای پایانی سال کاهش بین 15 تا 25 درصدی را تجربه کردند و براحتی می‌توان افت قیمت را در پوشاک، لوازم خانگی و سایر تجهیزات مصرفی خانوارها دید.اما در مورد گوشت و میوه نمی‌توان چنین تخفیف‌هایی را دید. در اکثر مناطق قیمت گوشت و مرغ ثابت بوده است ولی در برخی از مناطق قیمت‌ها روند افزایشی بین هزار تا دو هزار تومان را داشته است.

 قیمت میوه هم تا حدودی گران شده است اما سیب وپرتقال تا حدودی کاهش قیمت را در روزهای پایانی اسفند داشته است. از 23 اسفند ماه برای تنظیم بازار شب عید عرضه سیب و پرتقال شروع شد به‌گونه‌ای که دولت اعلام کرده 60هزارتن سیب و پرتقال ذخیره کرده است و تا پایان فروردین 97 هیچ مشکلی وجود ندارد.

محمد رضا احمدوند یکی از خریداران میوه درباره قیمت‌های جدید گفت: قیمت خیار، کیوی، سیب دماوند و نارنگی افزایش پیدا کرده است.به گونه ‌ای که ماه گذشته قیمت نارنگی کیلویی 5هزار و 700 بود اما اکنون به 5 هزار و 900 تومان رسیده است.قیمت کیوی هم با 250 تومان افزایش در حدود 4هزار و 900 تومان است. سیب دماوند نیز ازقاعده افزایش مستثنی نبود. قیمت این میوه از 3هزار و 200 تومان به 3هزار و 980 تومان جهش داشته است.

مهدی صباغ هم که خرید میوه شب عید را شروع کرده است، گفت: قیمت‌ها ثبات خوبی دارد و خوشبختانه تغییری در قیمت‌ها نداشته‌ایم.این در شرایطی است که پرتقال و سیب به وفور در بازار یافت می‌شود. مریم طالبی از خریداران گوشت قرمز و مرغ هم از نوسان قیمت و افت کیفیت گوشت ابراز گلایه کرد و گفت:قیمت گوشت و مرغ در مناطق شمالی تهران افزایش یافته است.این در حالی است که دولت وعده داده بود قیمت‌ها ثابت می‌ماند.

هزینه حمل و نقل، قیمت گوشت را گران کرد

در مورد نوسان قیمت گوشت قرمز در بازار محسن بهرامی ارض‌اقدس؛ دبیر ستاد تنظیم بازار کشور گفت: سالانه حدود ۸۳۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می‌شود. اولویت ما تأمین گوشت مورد نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی است، در صورتی که در برخی مقاطع به‌صورت فصلی نیاز به تأمین گوشت وجود داشته باشد، کشورهای ترکمنستان، ارمنستان در زمره تأمین‌کنندگان گوشت مورد نیاز کشور ما قرار دارند، استرالیا نیز در صورت برخورداری از مزیت قیمتی می‌تواند در کنار دیگر کشورها در زمره تأمین‌کنندگان گوشت ایران باشد. وی با اشاره به اینکه روزانه بالغ بر ۱۰۰ تن گوشت قرمز نیاز تنظیم بازار کشور در این بخش است، افزود: تاکنون واردات گوشت قرمز از استرالیا به صورت لاشه بوده که هزینه‌ بالای حمل‌ونقل، منجر به افزایش قیمت تمام شده این محصول در بازار ‌شده است.

100 هزار تن گوشت باید وارد شود تا قیمت‌ها ثابت بماند

کاوه زرگران؛ رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق تهران نیز سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور را ۱۱ کیلوگرم برای هر نفر، اعلام کرد و گفت: در حال حاضر میزان واردات این محصول به‌کشور سالانه۹۰ تا ۱۰۰ هزار تن است تا جوابگوی نیاز داخل باشد. اگر این میزان کم شود، بازار از تعادل خارج می‌شود. وی افزود: با توجه به پیش‌بینی افزایش جمعیت کشور تا سال۱۴۰۰و لزوم حفظ سرانه مصرف فعلی گوشت کشور، میزان مصرف گوشت قرمز در کشور به ۹۷۰ هزار تن در سال خواهد رسید.

واردات گوشت قرمز افزایش یافت

منصور پوریان رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده نیزگفت: روزانه 60 تا 70 تن گوشت گرم گوسفندی جهت تنظیم بازار شب عید از استرالیا و اوراسیا وارد می‌شود.وی با اشاره به فراوانی توزیع گوشت منجمد در بازار، افزود: هم‌اکنون هر کیلو ران منجمد با نرخ 37 هزار و 500، گردن 32 هزار و 500 و سردست 37 هزار و 500 در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود.

رئیس شورای تأمین‌کنندگان دام زنده با انتقاد از نرخ بالای گوشت در خرده فروشی‌ها، بیان کرد: با وجود آنکه نرخ گوشت در عمده فروشی‌ها از ثبات نسبی در بازار برخودار است اما در خرده فروشی‌ها ناشی از سودجویی مغازه داران با نوساناتی در بازار روبه رو شد که با اعمال نظارت‌های بیشتر، قیمت‌ها کنترل خواهد شد.با توجه به واردات گسترده گوشت گرم گوسفندی، نوسان خاصی در بازار نخواهیم داشت.

گشت‌های متناوب سازمان حمایت در بازار

شهرام میرآخورلو معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در مورد برنامه‌ سازمان حمایت برای کنترل و نظارت بر بازار شب عید گفت: به منظور ایجاد آرامش در فضای روانی جامعه و جلوگیری از هرگونه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالا و خدمات و در راستای جلوگیری از بروز التهاب قیمت ناشی از تغییر مؤلفه‌های بازار مانند کاهش عرضه و افزایش تقاضا، طرح ویژه بازرسی و نظارت بر بازار کالا و خدمات به‌سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است.

وی افزود: در بازه زمانی بهمن ماه 1396 تا پایان فروردین 1397 با اطلاع رسانی، هماهنگی، هم‌افزایی با دستگاه‌های ذیربط و برنامه‌ریزی و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم برای نظارت و پایش مؤثر و بهنگام بر فرآیند تأمین و توزیع کالا و خدمات با قیمت مناسب به مصرف کنندگان، انجام گشت‌های مشترک، تسریع در رسیدگی به گزارش‌ها و شکایات مردمی و برخورد با تخلفات اقدام می‌شود.

کالاهای اساسی تأمین شده است

وی همچنین در رابطه با تأمین کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن، گوشت، شکر و... گفت: موضوع تأمین کالاهای اساسی و ضروری باتوجه به اینکه تأمین‌کننده اقلام اساسی و مایحتاج هموطنان بر عهده شرکت بازرگانی دولتی ایران و شرکت پشتیبانی امور دام کشور قرار دارد، لذا بر اساس دستورالعمل اجرایی توزیع اقلام اساسی و ضروری مشمول تنظیم بازار مقرر شد، توزیع کالاهای اساسی از قبیل انواع برنج وارداتی با برندهای پرمصرف برنج هندی 1121، برنج هندی pr11 و برنج تایلندی هومالی به ترتیب با قیمت‌های 56000، 26000 و 39000 ریال به ازای هرکیلوگرم به مصرف‌کنندگان
توزیع شود.

وی تصریح کرد: تأمین و توزیع گوشت مرغ منجمد با قیمت 62 هزار ریال به ازای هرکیلوگرم، تخم مرغ هر شانه به قیمت 126 هزار ریال و گوشت قرمز گوسفندی شقه 330 هزار ریال، نیم شقه ران 340 هزار ریال و نیم شقه دست 320 هزار ریال به ازای هرکیلوگرم با مدیریت شرکت پشتیبانی امور دام کشور انجام می‌شود.

میرآخورلو بیان داشت: همچنین انواع روغن با توجه به احجام مختلف بر اساس تقاضای کمیسیون تنظیم بازار استان و 5 درصد پایین تر از قیمت حاشیه بازار پس از کسر تخفیفات توسط شرکت بازرگانی دولتی از طریق شبکه تعریف شده (فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی روستایی و تعاونی‌های مصرف محلی) در دسترس عموم قرار گیرد.

معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: نظارت بر روند توزیع و کنترل شبکه پخش اقلام در مقاطع خرده‌فروشی همزمان از طریق بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و بازرسان اصناف کنترل و در صورت مشاهده و احراز هرگونه تخلف گران‌فروشی، عرضه خارج از شبکه وفق قوانین و مقررات جاری با متخلفان برخورد خواهد شد.




منبع:ایران

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۶۲۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد


نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن تاکید بر بازگشت قیمت جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازار‌های جهانی، روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت، اما از سویی افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) عاملی شد که مسیر این قطعات کوچکتر را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرد.

 محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر سیر صعودی به خود گرفت و به رقم‌های بی سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت جاذبه خرید طلا در بازار‌های جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخورد‌های نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴۰ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ۲۲۹۷ دلار برای هر اونس طلا و رسید.

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتگو با ایسنا ادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی روزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد، اما در مجموع طی یک هفته اخیر نرخ ارز کاهشی پیش امد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییراتِ کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه) در آخرین معاملات، سکه تمام طرح قدیم ٣٨ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید.

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت سکه و طلا، اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود.

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود.

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روز‌ها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود، اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته شد، هنوز به بازار عرضه نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عدد‌هایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستد‌ها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

tags # قیمت طلا ، قیمت سکه سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • پیش‌بینی از وضعیت بازار اجاره‌بها/ رشد قیمت در راه است یا بازار مهار می‌شود؟
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • تورم و گرانی مسکن زنگ خطر بحران را به صدا درآورد؛ 3 تصویر از افزایش قیمت مسکن
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد