Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، علی اکبر مهرفرد شامگاه دوشنبه در حاشیه آیین تکریم از حسن رکنی معاون سابق وزیر جهادکشاورزی در معاونت امور دام که در این وزارتخانه برگزار شد، در جمع خبرنگاران افزود: روش پرداخت نرخ ارز نهاده های کشاورزی به ویژه کالاهای اساسی مثل ذرت، کنجاله سویا، روغن خام و دانه های روغنی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ارز مبادله ای حذف شده است، اظهارداشت: این بدان معناست که واردکنندگان نهاده های کشاورزی را با ارز ٤٢٠٠ تومان وارد می کنند و 400 تومانی ما به التفاوت را از دولت دریافت می کنند.
وی با اشاره به اینکه ارز نهاده های کشاورزی همانند گذشته تامین می شود تصریح کرد: کسانی که پیش از این کالای کشاورزی وارد کردند، اگر از شرایط امروز تغییر نرخ ارز سوء استفاده کنند و اقدام به بالا بردن قیمت ها کنند، تخلف کرده اند و به دستگاه های نظارتی معرفی می شوند.
معاون وزیر جهادکشاورزی در امور بازرگانی گفت: واردکنندگانی که در گذشته کالاهای اساسی بخش کشاورزی را با نرخ ارز مبادله ای وارد می کردند، یارانه دریافت می کنند اما آنهایی که از ارز متقاضی استفاده می کردند، باید قیمت محصولاتشان کاهش پیدا کند.
وی اظهارداشت: هنوز دستورالعمل های نظام تک نرخی ارز کامل نشده بنابراین ابهاماتی وجود دارد و تا زمانی که این طرح جابیفتد، زمان می برد.
مهرفرد اضافه کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف باید برای رسیدگی مراتب به دستگاه های نظارتی اعلام شود.
معاون توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی درباره لایحه دولت درخصوص جداسازی بخش بازرگانی و تجارت محصولات کشاورزی از وزارت جهادکشاورزی در پاسخ به ایرنا گفت: درباره این لایحه نظری ندارم و صحبت نمی کنم.
دولت از 21 فروردین ماه یکسان سازی نرخ ارز را با اعلام قیمت هر دلار 4200 تومان کلید زد و در روزهای گذشته ضمن تهیه و تصویب دستورالعمل های تامین ارز مورد نیاز هموطنان در دولت، شیوه های تخصیص ارز نیز از سوی بانک مرکزی اعلام شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۱۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی دوستی پیش از ظهر جمعه در بازدید از روند عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس با اشاره به اهمیت این طرح برای شهر بندرعباس و تلاش دولت سیزدهم برای تکمیل و بهره‌برداری از آن با هدف رفع نیاز ۱۵ سال آتیِ مرکز استان، اظهار داشت: اجرای این پروژه در دولت سیزدهم سرعت گرفته است و تاکنون بیش از ۳ هزار میلیارد تومان قرار داد جهت تکمیل تصفیه خانه و متعلقاتش منعقد شده است.

وی با بیان اینکه از مجموع ۶ فاز در دست اقدام تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس سه فاز تکمیل و سه فاز نیز در حال اجرا است، گفت: مشکلاتی پیش‌روی سرعت بخشیدن به اجرای طرح وجود دارد که آن هم بحث ثبت سفارش کالاها و تجهیزات مورد نیز و حل مسائل ارزی مرتبط با تأمین تجهیزات وارداتی است که پیگیری به این منظور از طریق پایتخت آغاز شده است تا بتوانیم ارز مورد نیاز خرید تجهیزات مورد نیاز را تأمین کنیم.

استاندار هرمزگان گفت: یکی از نارسایی‌های این پروژه این است که علی رغم هزینه کرد بالایی که در آن انجام شده است کل شهر بندرعباس را پوشش نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس ۶ هزار میلیارد تومان هزینه در بر خواهد داشت، افزود: بهره‌برداری از این تصفیه خانه بخش عمده مشکلات فاضلاب بندرعباس را مرتفع می‌کند اما ضرورت دارد شبکه فاضلاب نهضت ملی مسکن بندرعباس و مجتمع‌های مسکن مهر فاقد شبکه نیز به این تصفیه خانه متصل شود.

دوستی از بررسی موضوع گسترش شبکه فاضلاب شهر بندرعباس با هدف اتصال به تصفیه خانه در کارگروه‌های تخصصی خبر داد و گفت: تمام همت ما این است که احداث تصفیه خانه طبق برنامه پیش برود و تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6095705

دیگر خبرها

  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت