Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@05:29:57 GMT

سهمیه کالاهای اساسی استان البرز در ماه رمضان اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۸۶۵۷

سهمیه کالاهای اساسی استان البرز در ماه رمضان اعلام شد

پرویز زرگر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه از زمان شیوع ویروس کرونا تاکنون رصد بازارهای استان و کنترل انبارها ذخیره اقلام و کلاها به طور مستمر انجام شده است، اظهار کرد: علیرغم اینکه مصرف برخی اقلام توسط مردم در این مدت افزایش یافت اما هیچگونه کمبودی در زمینه تأمین کالاهای اساسی در استان نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رصد مداوم فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی‌ها و بازار روزهای زیرمجموعه سازمان میادین، گفت: خوشبختانه هیچ مشکلی در تأمین مایحتاج مردم در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری البرز با این توضیح که تأمین برخی از اقلام مصرفی خانواده‌ها از جمله سیب زمینی، پیاز، گوجه و یا میوه‌هایی مانند پرتقال بر اساس سطح تولید فصل در بازار عرضه می‌شود، افزود: گاهی به دلیل اینکه در یک فصل تولید این اقلام کمتر می‌شود خلاء ایجاد شده به دلیل کاهش عرضه در بازار بر تغییر قیمت اقلام مورد نظر کمی تأثیر گذاراست.

زرگر تاکید کرد: در راستای تأمین اقلام بهداشتی از جمله انواع مواد ضدعفونی کننده نیز چون سطح تقاضا در خصوص این اقلام با شیوع کرونا افزایش داشت، به همین دلیل در این خصوص اقدامات لازم صورت گرفت تا با افزایش سطح تولید، کمبود اقلام بهداشتی جبران شود.

قیمت ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومانی مرغ منجمد

وی در بخش دیگری با بیان اینکه هرساله به دلیل در پیش داشتن ماه مبارک رمضان سهمیه‌ای استانی برای تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در این ماه بر اساس جمعیت هر استان منظور می‌شود، گفت: بر این اساس سهمیه امسال استان برای ماه مبارک رمضان با احتساب شش کالای اساسی برنج، شکر، گوشت قرمز، مرغ، روغن و خرما حدود ۱۰ هزار تن است.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری البرز گفت: در استان البرز سهمیه منظور شده برای سه کالای برنج ۱۱۲۱، شکر و روغن خام ویژه ماه مبارک رمضان هر کدام بالغ بر هزار و ۶۵۸ تن است.

زرگر بیان کرد: سهمیه استانی البرز برای ماه مبارک رمضان بالغ بر ۸۲۹ تن مرغ منجمد نیز منظور شده است که قیمت تمام شده هر کیلوگرم آن در ستاد تنظیم بازار برابر ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان مصوب شده است البته ممکن است در برخی موارد مردم بتوانند هر کیلوگرم مرغ را پایین‌تر از قیمت مصوب شده در ستاد تنظیم بازار تهیه کنند در روزهای گذشته نیز مرغ منجمد در کانال قیمتی ۱۰ تا ۱۱ هزار تومان نیز در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت.

سهمیه گوشت قرمز استان البرز ۴۹۷ تن است

وی با بیان اینکه در سهمیه استانی ماه مبارک رمضان البرز قیمت هر کیلو برنج از نوع ۱۱۲۱ برای مصرف کننده ۸ هزار تومان است، افزود: در این زمینه قیمت هر کیلو شکر برای مصرف کننده نیز پنج هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شده است.

مدیرکل امور اقتصادی استانداری البرز گفت: سهمیه گوشت قرمز استان برای ماه مبارک رمضان نیز ۴۹۷ تن است که به قیمت هر کیلو ۴۲ هزار تومان در اختیار مصرف کننده قرارمی گیرد، سهمیه منظور شده استان در خصوص خرمای کبکاب و مضافتی نیز به ترتیب ۸۲۹ و ۲ هزار و ۴۸۹ تن است.

زرگر گفت: این اقلام و کالاهای اساسی در سطح فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تعاونی و بازار روزهای زیرمجموعه سازمان میادین عرضه می‌شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان البرز تنظیم بازار شکر کالاهای اساسی ماه رمضان بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی ماه مبارک رمضان کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۸۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ بعد از اعمال دور جدید تحریم های ظالمانه علیه کشورمان در سال 2012 و از بین رفتن معامله ایران و غرب، با مشکلات عدیده ای در زمینه دسترسی به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ روبرو شدیم. 

کشورها معمولاً راهکارهای مختلفی را در مقابل تحریم ها امتحان می کنند. ما در ابتدا تلاش کردیم از طریق مذاکره به حل و فصل تحریم ها بپردازیم و آن ها را رفع کنیم. وقتی از حسن نیت طرف مقابل و تأثیرگذاری مذاکرات ناامید شدیم به دور زدن تحریم ها روی آوردیم. این سیاست ها نتیجه نداد. 

در نهایت به دنبال راهکارهایی به منظور خنثی سازی تحریم ها برآمدیم. راهکار این بود که به توان داخلی و دانش بنیان کشور تکیه کنیم. بنابراین، در صدد برآمدیم که با سیاست گذاری هایی مانند اجرای طرح تولیدات بار اول و تصویب قوانینی مانند جهش تولید دانش بنیان به استفاده حداکثری از توان دانش بنیانی کشور بپردازیم.

تلاش ها نتیجه داد و توانستیم در شرایط تحریم نیازهای صنایع در زمینه اقلام راهبردی را مرتفع کنیم. حالا هدف گذاری کشور این است که جهش تولید را با مشارکت مردم رقم بزنیم. به زعم بسیاری، این هدف مهم تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش بنیان و دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محقق می شود.

نظرات سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور را در ادامه می خوانید. 

میرتاج الدینی در گفتگو با تابناک اقتصادی در ارتباط با توسعه اقتصاد دانش بنیان با هدف افزایش مشارکت مردم در اقتصاد کشور و تحقق شعار سال تصریح کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تأکید کرده اند، دانش بنیان ها موفق ترین تجربه ما در حوزه افزایش مشارکت مردم و بخش خصوصی در اقتصاد بوده اند. اگر بخواهیم شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم تحقق پیدا کند، باید توسعه اقتصاد دانش بنیان را در دستور کار داشته باشیم.

وی ادامه داد: افزایش رشد اقتصادی کشور در گروی حمایت از دانش بنیان ها و توسعه اقتصاد دانش بنیان است. هر چقدر در این زمینه کارهای جدی تری انجام دهیم، گام بیشتری در راستای تحقق شعال سال برمی داریم.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس خاطرنشان کرد: تکمیل زنجیره ارزش محصولات به عنوان یکی از ارکان اصلی نقشه راه دانش بنیان شدن صنایع کشور مطرح است. اعمال این سیاست به افزایش درآمدهای کشور به صورت تصاعدی منجر می شود و ارزش افزوده را افزایش می دهد. 

میرتاج الدینی گفت: در بسیاری از حوزه ها نیاز به تکمیل زنجیره ارزش داریم تا بتوانیم از یک طرف نیازهای داخلی را برطرف کنیم و از طرف دیگر به صادرات بپردازیم و درآمدهای ارزی کشور را افزایش دهیم.

وی ادامه داد: به طور مثال، در زمینه پتروشیمی حلقه های تولید کامل نیستند و دچار خام فروشی هستیم. مواد پتروشیمیایی را در سطوح اولیه صادر می کنیم و از مزیت های توسعه زنجیره ارزش محروم هستیم. حرکت به سمت تولید محصولات نهایی باید با جدیت در دستور کار باشد. 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کشور توضیح داد: بومی سازی محصولات و تولیدات بار اول نیز از دیگر ارکان کلیدی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ کشور محسوب می شوند. در شرایط فعلی که تحت تحریم قرار داریم، دسترسی کشور به اقلام راهبردی در صنایع بزرگ با مشکل مواجه شده است. به منظور رفع این مشکل، طرح تولیدات بار اول با اتکا به توان دانش بنیانی و داخلی کشور در دستور کار قرار دارد که از اهمیت بالایی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: متاسفانه برخی افراد سودجو بر سر راه طرح های خوبی مانند تولیدات بار اول سنگ اندازی می کنند. زیرا نفع آن ها در این است که کشور به واردات اقلام مورد نظرشان وابسته به خارج از کشور باشد. آن ها مافیای واردات هستند که از آوردن این اقلام از خارج از کشور بسیار سود می برند. دولت باید با جدیت در مقابل این کج اندیشی ها بایستد و طرح تولید اقلام راهبردی در داخل کشور را در چارچوب سیاست تولیدات بار اول پیش ببرد.

وی در پایان تأکید کرد: توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، تنها از طریق توسعه اقتصاد دانش‌بنیان امکان پذیر است. این امر نیز در گروی دانش‌بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت‌های توانمند دانش‌بنیان است.

دیگر خبرها

  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • امدادرسانی به ۱۹ شهرستان درگیر با آبگرفتگی در فارس
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • ابطال بخشنامه گمرک با رای دیوان عدالت اداری همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران